Eye-catching Villa in Rotterdam


The only possible expansion was from two side walls of the original house. The maximum height was 11 meters. The architects used the original structure as a guide line for the new project. They also reshaped the house and created new spaces for the inhabitants. The villa is currently organized around a central void. A new staircase was added on the north wall. It provides access to the first and second floor.






The architects decided to use prefabricated solid timber panels to create the new so called skin of the house, meaning the roof, the walls and the floor. The exterior of the house resembles a puzzle. The interior is similar to this one as well. There are several new elements that relate to the old ones. The transition between these two opposite worlds is gradual and smooth.{found on archdaily and pics by




Share on Google Plus

About lovers Photography

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 التعليقات:

Post a Comment